Linkjes voor het weekend

Linkjes voor het weekend!

We hebben het weer gehaald hoor, de week is weer voorbij. Tijd voor weekend! Natuurlijk is er helemaal niets te doen in het weekend, dus hebben we voor jullie wat leesvoer gevonden op het internet. Astublieft!

  • Short of the Week deelt wekelijks de mooiste, ontroerendste en grappigste shorts met je. Snooze Time gaat over het verstrijken van de tijd. Hoe snel de negen minuten van het snoozen voorbijvliegen, en hoe langzaam vervolgens de magnetron lijkt te gaan. De zeven minuten van deze video zijn zo om 😉
  • Slate publiceerde een fascinerend artikel over gender-ongelijkheid. Volgens hen is de belangrijkste oorzaak hiervan het feit dat vrouwen kinderen voortbrengen en mannen niet. Het is niet voor niets dat Apple en Facebook vrouwen aanbieden om hun eicellen in te vriezen. En dat kindloze vrouwen meer verdienen dan moeders. Is een laboratorium-baarmoeder de oplossing?
  • Is Blendle eigenlijk wel zo vernieuwend als het zich voordoet?
  • Verhaal van een auteur die geobsedeerd raakt door iemand die op het internet een negatieve recensie had geplaatst en daarna niet blijkt te zijn wie ze zegt te zijn. Lees en huiver om de beslissingen die de schrijfster (Kathleen Hale) neemt.
  • Jaaa, 13 griezeligste videoclips.

Favoriet:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s