Linkjes voor het weekend

Linkjes voor het weekend

Het is weer weekend! We weten dat dit een tijd is van enorme verveling, daarom verzamelen we voor jullie een aantal interessante linkjes, filmpjes, dingetjes  om jullie het weekend door te helpen. Bij voorbaat dank!

  • Janet Jackson is terug! Na een stilte van 7 jaar is ze terug met een nieuw album. Volgens Vulture is het haar beste cd sinds All for you (2001). Lees de recensie hier. Leuk voor de fans: een wereldtour is inmiddels bevestigd. En ja, ze komt ook naar Nederland! Heb je haar nieuwe single nog niet gehoord? Klik dan hier.
  • Het is 40 jaar geleden dat Monthy Python and the Holy Grail gemaakt is. Ter ere daarvan verschijnt er een special edition blu-ray met nooit eerder vertoonde scènes. Bekijk een voorproefje met hilarisch commentaar van de animator. Klik hier.
  • Schrijfster Maartje Wortel woont een aantal weken in een verzorgingshuis, op uitnodiging van Wintertuin en De Literaire Salon. Op het blog van Wintertuin kun je haar avonturen volgen: “Uiteindelijk doet het grotere verhaal van een mensenleven er niet zoveel toe. Het gaat om de details. Misschien zelfs om de fouten.” Lees hier wat ze afgelopen week meemaakte.
  • EHRMAHGERD! Grote kans dat je dit plaatje (en de vele variaties) wel eens voorbij hebt zien komen. Vanity Fair sprak met het ‘model’ en met degene die de foto op Reddit plaatste.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s