Boeken/Cultuur

Schrijvers, deze maand is voor jullie!

Het is november en dat betekent dat we onze snor laten staan! Oh. Nee, wacht. Verkeerde evenement. Het is NaNoWriMo! Of: National Novel Writing Month. Inmiddels is het eigenlijk al ‘International Novel Writing Month’ geworden, want ook hier in Nederland hebben we het er over. Vandaar dat wij deze maand stil staan bij schrijvers. Omdat een hele roman eigenlijk heel erg eng is, zijn we ook wel voor een: ‘Nationaal Kort Verhaal Schrijf Maand’. Wij roepen daarom iedereen op om deze maand een kort verhaal te schrijven. Werk dat idee dat je al eeuwen in je hoofd hebt eindelijk uit. Word de schrijver die je eigenlijk al bent. Kom uit de schrijverskast! Als je durft mag je je verhaal naar ons opsturen! (Klik maar op het envelopje daar rechtsboven, of stuur het ons via Facebook, geen probleem, we zijn modern!)

Miss Matilda biedt hulp

De komende maand bieden we je hulp bij het schrijven. Helpt het om muziek aan te hebben tijdens het schrijven? Wij zoeken het voor je uit! Advies nodig van de Groten der Aarde? Wij bundelen de beste adviezen om jou te inspireren. En heb je er wel eens aan gedacht om Twitter als schrijfhulp te gebruiken?

Wij doen mee

Wie A zegt moet ook B zeggen. We gaan niet toekijken hoe jullie zitten te schrijven, maar we doen lekker zelf mee. Aan het eind van de maand presenteren wij twee korte verhalen. [Carmen: “Ik ga eindigen met iets engs,” zegt ze. Super bedankt, Dorien!]

 

Advertenties

2 thoughts on “Schrijvers, deze maand is voor jullie!

  1. Pingback: NaNoWriMo: Hoe je geen roman schrijft | Miss Matilda

  2. Pingback: NaNoWriMo: En toen leefden ze nog lang en gelukkig | Miss Matilda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s